Hyra kajak linköping

KAJAKUTHYRNING I LINKÖPING

3piece-L (1)

Att köpa kajak bara för att ta sig ut och åka en helg kanske känns som ett dyrt projekt. Därför kan det helt klart vara värt att hyra en kajak. På vissa platser finns det kajakuthyrning vid bad platser och liknande. Oftast kanske det inte är längs stranden man vill åka med sin kajak dock. Att åka kajak längs en kanal mitt i city är riktigt trevligt men det är sällan det hyrs ut kajaker mitt i stan. Vill man dock åka i Linköping längs Götakanal så finns nu UPPLEV som hyr ut kajaker av olika modeller. Vill du ha en full storlek så finns det även släp att hyra men de har även fräna varianter som går att lätt montera isär för att packa in i sin bil.

Så vill du hyra kajak i Linköping så kolla runt, de finns många som nämligen har riktigt bra grejer och ett stort sortiment på allt möjligt i upplevsväg och inte bara kajaker. Varför inte hyra husvagn samtidigt som ni hyr era kajaker?

Missa inte heller om ni har vägarna förbi Loftahammar att Tättö Camping har en riktigt bra kajakuthyrning med riktigt schysta grejer. Perfekt för den som vill paddla runt längs Västerviks skärgård en härlig sommardag.